Sałatka wiejska, Przepisy kulinarne, Sałatki
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
Sałatka wiejska - Kuchnia Gazeta.pl
Blogi
Forum
Poczta
Randki
+ Ogłoszenia Aaaby.pl
Gazeta Wyborcza
Kobieta:
|
Wysokie Obcasy
|
Avanti
|
Poradnik Domowy
|
Kuchnia
|
Dziecko
|
Ślub
|
Cztery Kąty
|
Rodzić po Ludzku
|
Kuchnia
Nauka gotowania
Dla zaawansowanych
Wasze przepisy
Przepisy ze świata
Przepisy A. Kręglickiej
Przepisy M. Gessler
ABC Przypraw
Forum Kuchnia
Poleca "Kuchnia"
Numery "Kuchni"
Reklama
Gazeta.pl
>
Kuchnia
Piątek
, 27 stycznia 2006
Sałatka wiejska
Danie wegetariańskie: tak
Autor:
Składniki:
- 4 małosolne ogórki
- 2 cebule
- 2 pomidory
- po jednej czerwonej i żółtej papryce
- ząbek czosnku
- łyżka majonezu
- do dekoracji czarne oliwki
Sposób przyrządzania:
Baza przepisów
Ogórki kroimy w plastry, pomidory i paprykę - w kostkę. Czosnek rozcieramy z
solą. Talarki cebuli solimy i zalewamy łyżeczką oliwy, by zmiękła, dodajemy
czosnek. Wszystko razem mieszamy, przyprawiamy i dekorujemy oliwkami. Do
sałatki można dodać liście sałaty, cykorii, posypać koperkiem lub świeżym
szczypiorkiem.
Ciasta
Dania z kurczaka
Dania z ryb
Dania z wieprzowiny
Dania z wołowiny
Desery
Dodatki do dań
Drinki
Grill
Grzyby
Napoje
Przetwory
Przystawki
Sałatki
Sosy
Śniadania
Zupy
Dodaj przepis!
powrót
Wasze opinie
+ DODAJ swoją opinię
Ten artykuł nie ma jeszcze żadnych opinii.
Kuchnie świata
Kuchnia arabska
Kuchnia chińska
Kuchnia francuska
Kuchnia grecka
Kuchnia japońska
Kuchnia włoska
Copyright
©
Agora SA
˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisu
Poleć
stronę znajomym |
Zgłoś
problem lub błąd
1 z 1
06-01-27 14:09
[ Pobierz całość w formacie PDF ]