Sałatka z młodych cebulek, Przepisy kulinarne, Sałatki
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
Sałatka z młodych cebulek - Kuchnia Gazeta.pl
Blogi
Forum
Poczta
Randki
+ Ogłoszenia Aaaby.pl
Gazeta Wyborcza
Kobieta:
|
Wysokie Obcasy
|
Avanti
|
Poradnik Domowy
|
Kuchnia
|
Dziecko
|
Ślub
|
Cztery Kąty
|
Rodzić po Ludzku
|
Kuchnia
Nauka gotowania
Dla zaawansowanych
Wasze przepisy
Przepisy ze świata
Przepisy A. Kręglickiej
Przepisy M. Gessler
ABC Przypraw
Forum Kuchnia
Poleca "Kuchnia"
Numery "Kuchni"
Reklama
Gazeta.pl
>
Kuchnia
Piątek
, 27 stycznia 2006
Sałatka z młodych cebulek
Danie wegetariańskie: tak
Autor:
Robert Makłowicz
Składniki:
- 2 pęczki młodych cebulek (ok. 8 sztuk)
- szklanka octu winnego estragonowego
- 2 łyżki oliwy
- 2 łyżeczki soku z cytryny
Sposób przyrządzania:
Odciąć od cebulek zielone części, cebulki zalać octem i odstawić na kilka godzin
w chłodne miejsce. Wyjąć z zalewy, opłukać. Do soku z cytryny dodać sól i pieprz,
wymieszać, mieszając dodać oliwę. Pokroić cebule w ćwiartki, ułożyć w salaterce,
zalać sosem i podawać.
powrót
Baza przepisów
Ciasta
Dania z kurczaka
Dania z ryb
Dania z wieprzowiny
Dania z wołowiny
Desery
Dodatki do dań
Drinki
Grill
Grzyby
Napoje
Przetwory
Przystawki
Sałatki
Sosy
Śniadania
Zupy
Dodaj przepis!
Wasze opinie
+ DODAJ swoją opinię
Ten artykuł nie ma jeszcze żadnych opinii.
Kuchnie świata
Kuchnia arabska
Kuchnia chińska
Kuchnia francuska
Kuchnia grecka
Kuchnia japońska
Kuchnia włoska
Copyright
©
Agora SA
˙•˙O nas˙•˙Reklama˙•˙Ochrona prywatności˙•˙Mapa serwisu
Poleć
stronę znajomym |
Zgłoś
problem lub błąd
1 z 1
06-01-27 17:01
[ Pobierz całość w formacie PDF ]