Sałatka z łososiem Bakłażan wg Karoliny, Przepisy kulinarne, Sałatki
[ Pobierz całość w formacie PDF ]
TVP.PL - PYTANIE NA ŚNIADANIE
NIEDZIELA, 19 LUTEGO 2006
TVP.PL >
SPOŁECZEŃSTWO >
PYTANIE NA ŚNIADANIE >
GOTOWALI U NAS >
WYSZUKIWARKA
ostatnia aktualizacja: czwartek, 01 grudnia 2005 godz. 12:31
Karolina Wajda i jej kuchnia
Dorota Wellman i Marcin
Prokop
Przyjaźnią sie prywatnie i
zawodowo. Dzięki temu
program jest bardzo rodzinny i
pełen ciepła.
Gwiazdy, które u nas
gościły
GOTOWALI U NAS
Gotuje piękna Karolina
Wajda.
Przygotuje swoje ulubione
przysmaki.
Kuchnia będzie szybka,
smaczna i kolorowa.
CIEKAWOSTKI
Najważniejsze porady
naszych ekspertów
Pamiętaj o naszej
Prezentacji
multimedialnej!!!
SERWISY TVP
KULTURA
WIEDZA
SPOŁECZEŃSTWO
HOBBY
WSZYSTKO O TVP
WIADOMOŚCI
SPORT
Karolina Wajda
WIĘCEJ W DZIALE
Dorota Wellman na słodko i na
słono
16.02.2006
Gotuje Paweł Loroch
14.02.2006
Karol Okrasa - Mistrz w swoim
żywiole...
14.02.2006
Miłosne potrawy Marcina
Mroczka i Agnieszki
Popielewicz...
13.02.2006
Kuchnia...Leszka Cichockiego
13.02.2006
Marysia i przyjaciele...
10.02.2006
Janusz Hołownia i Artur
Jaźwiński
09.02.2006
Jacek Szczepański i Wiesław
Zgieb
08.02.2006
Robert Kudelski
06.02.2006
Joanna Słowińska
06.02.2006
Kuchnia Mariusza Czajki...
01.02.2006
Kaja Paschalska
27.01.2006
Olga Bończyk
25.01.2006
Magdalena NAvarrete
25.01.2006
Daria Paszylk, Stanisław
Chochlewicz
24.01.2006
Agnieszka Kręglicka
23.01.2006
Kasia Tlałka i jej kuchnia...
19.01.2006
Kuchnia Rafała Cieszyńskiego
18.01.2006
Na słodko i na kwaśno...
17.01.2006
Kabaret Rak po śląsku...
16.01.2006
Patricia Kazadi i Lesław
Żurek...orientalnie i po polsku.
16.01.2006
Joanna Jędrejek
12.01.2006
Robert Wiciński i Paweł
Baranowski
12.01.2006
Iwona i Arkadiusz Pavlović
10.01.2006
Magda Rzemek
09.01.2006
Kocie gotowanie
09.01.2006
Lekko i smacznie...
05.01.2006
Kuchnia węgierska...Klary Molnar
05.01.2006
Sałatka z łososiem:
łosoś
śmietana 18%
makaron (tzw.muszelki)
pietruszka
sól
pieprz
Przygotowanie:
makaron ugotować,
ostudzić, dodać wcześniej
pokrojony w kostkę łosoś,
dodać do smaku sól i
pieprz.
Pyszna, zdrowa, kolorowa...
Bakłażan wg.Karoliny:
Składniki:
bakłażan
cukinia
ocet balsamico
oliwa z oliwek
pieprz
sól
tyminek
Przygotowanie:
pokrojone w plastry warzywa smażyć na teflonowej patelni
( bez tłuszczu), maczać w sosie z oliwy i octu balsamico,
dodać sól, pieprz i tymianek.
Kisiel domowy Karoliny:
Składniki:
świeża żurawina
mąka kartoflana
cukier
Przygotowanie:
żurawinę ugotować na parze, zmiksować,
do garnka z wodą dodać mąkę i cukier, zagotować, dodać
żurawinę, mieszać, podać w zimnej salaterce
agsi
1 z 2
2006-02-19 20:24
TVP.PL - PYTANIE NA ŚNIADANIE
Jan Kościuszko
03.01.2006
mgr Jolanta Mrotek w kuchni...
03.01.2006
Naleśniki na każdy dzień...
30.12.2005
Śpiewające gotowanie...
30.12.2005
Sylwestrowe co nie co...
29.12.2005
Agnieszka i Darek Kordkowie i
ich kuchnia...
27.12.2005
Andrzej Polan i sylwestrowe
smakołyki...
27.12.2005
Zespół VOX
23.12.2005
Ciasta, ciasteczka...
22.12.2005
Pierogi, uszka, zupy
21.12.2005
Świąteczne potrawy
20.12.2005
Jak przygotować śledzia w wigilię
19.12.2005
Piotr Adamski
15.12.2005
Karol Okrasa w naszej kuchni...
14.12.2005
Mandaryna i Małgosia
Mandrykiewicz...
13.12.2005
Dania najpiękniejszych Polek...
09.12.2005
Polski hydraulik
15.12.2005
Agnieszka Dymecka i Jarek Kret
09.12.2005
Królewskie dania Queens
09.12.2005
Weselna uczta
08.12.2005
Mariusz Pudzianowski
07.12.2005
Rodzina zastępcza
06.12.2005
Na słodko
05.12.2005
Włosko-polskie smaki Władka
Grzywny
01.12.2005
Karolina Wajda i jej kuchnia
30.11.2005
Andrzejkowe przyjęcie.
29.11.2005
Klepaczowe szaleństwa...
28.11.2005
Kluchy, kluseczki, makarony,
spaghetti...
28.11.2005
Agnieszka Kręglicka i Marta
Gessler
24.11.2005
Program pod redakcją...
Telefony i e-mail
Warunki użytkowania portalu | Ochrona danych osobowych użytkowników portalu tvp.pl | Zgłoś naruszenie regulaminu
2 z 2
2006-02-19 20:24
Program TVP |
WSZYSTKIE SERWISY TVP
|
Kontakt
|Wersja RSS
© 2006 Copyright 2006 Telewizja Polska S.A. 00-999 Warszawa ul. J.P. Woronicza 17, wszelkie prawa zastrzeżone
[ Pobierz całość w formacie PDF ]